JUST NU! Manchester United - Arsenal

2009-08-29 @ 18:27:21
Matchen är nu igång på Old Trafford, ingen Berbatov från start för United.

10 minuter spelade, Man United pressar Arsenal hårt i deras straffområde, ingen utdelning denna gång.
23 minuter, Song får matchens första gula kort efter en kapning på Valencia.
25 minuter, Arsenal har haft 2 riktigt heta chanser, först Van persie med ett skott sen en hörna returen tar Arshavin med ett skott precis över ribban.
31 minuter frispark strax utanför Arsenals straffområde och ett gult kort för Gallas, Rooney tar frisparken strax utanför.
35 minuter Man Utd får sitt första gula kort, Evra får det.
40 minuter, Arshavin skjuter en riktig missil rakt upp i Fosters högra kryss, otagbar 0-1!

Halvtid: The Gunners leder rättvist efter ett vackert kanonskott av Arshavin, United pressade i slutet av halvleken, Andra halvlek kommer bli mycket underhållande, troligtviss mycket press från the red devils. Ferguson borde byta ut Giggs som inte har gjort något bra, Berbatov borde få chansen.

Andra halvleken är igång, inga byten i halvtid.

47 minuter, Arshavin snurrade upp försvaret och serverade Van Persie som var fri med målvakten Ben Foster som bjöd på en fantastisk benparad.
54 minuter, United har ett par hörnor som blir farliga men inget avslut på mål.

pga att våran laptop dog mitt i andra halvlek kunde vi inte fortsätta med kvällens alla match uppdateringar.

Slutresultatet blev 2-1 till Man United, Arsenal var nära en kvittering men Van Persies mål dömdes bort för offside, tilläggstiden var även slut när målet gjordes.