Sevilla vann rättvist över Real Madrid

2009-10-04 @ 22:54:05
Kvällens match mellan Sevilla och Real Madrid var en minst sagt underhållande tillställning med mycket känslor inblandade. Dryga 40 000 åskadare fanns på plats och de flesta var Sevilla fans därmed det underbara trycket på arenan.

Matchen i sin helhet bjöd på mycket fart, Sevilla spelade bra och utnyttjade Reals svaga försvarsspel genom att komma runt på kanterna med instick in mot "boxen" även kontringar gjorde det farligt för real.

Första målet kom från Sevilla signerat Jesus Navas på nick, bra anfall av Sevilla och sämre försvarsspel av madrid som släppte upp för mycket öppna ytor. Reals kvittering kom 4 minuter in i andra halvlek, Pepe stod för den även här en nick på en frispark. Strax innan Pepes mål stod Casillias i Real Madrids mål för en högkvalificerad räddning, dock ett mindre bra avslut från Perottis sida det kunde lika väl ha varit 2-0 för Sevilla där, men 1-1 nu. I den
66:e minuten kom en nick från Renato som resulterad i mål 2-1, båda målen gjorda på nick, Sevilla betydligt starkare i luftrummet.

Tre byten gjordes i vardera lag och samanlagt så delades 5 gula kort ut och domaren skötte sig bra. Segern för Sevilla var helt klart rättvis, och Ronaldos saknad var tydligen för stor för Real Madrid, det ska bli spännande och se hur långt Sevilla kan gå i år.