Barcelona - Atletico Madrid

2009-09-20 @ 19:21:29
I går besegrade Barcelona Atl Madrid med 5-2, Zlatan gjorde sitt tredje mål för Barcelona och har börjat hitta formen.

Barcelona - Atl Madrid på Camp Nou

Barcelona spelade upp bollen, Zlatan får den från Henry och han gör mål 50 sekunder in i matchen på ett mycket vackert och enkelt sätt. Redan då kände man att barca skulle ta hem detta och att de är i en klass för sig.

16 minuter in i matchen kom mål nummer två signerat Leonel Messi assisterad av Xavi, i den 30e minuten får barca en frispark ungefär 30 meter från mål, Dani Alves tog den, det blev en hårt pressad frispark som resulterar i mål via stoplen 3-0.

Innan halvtid vid 42 minuter spelade kom det fjärde målet för Barcelona, Keita gör det efter ett fint passningspel mellan han, Messi och Ibra.

Precis innan halvtid fiskade Kün Aguero upp en dålig hemåtpass och gjorde ett reducerings mål, lite hopp för Atletico.

Under andrahalvlek kontrollerade Barcelona matchen men i den 84e minuten gjorde Diego Forlan mål på ett skott utanför straffområdet. Messi kunde på övertid göra 5-2 målet vilket blev slutreslutatet.

Vilka skall kunna hota Barcelona i La liga, Real Madrid är såklart en av kandidaterna och när jag skriver detta leder de mot Xerez med 1-0, mål gjort av C Ronaldo efter 45 sekunder.

Skrivet av: Sebastian Hansson