En ärofylld kamp på the theatre of dreams väntar !

2009-08-29 @ 11:22:48
I dag är det bara till att bänka sig framför tv'n om du är Man united-fan, Arsenal-fan eller rent av en fotbollsfantast, ett hett och känslofyllt toppmöte kommer att äga rum.

Det är Manchester United mot Arsenal på Old Trafford i Manchester, klockan 18:15 svensk tid är det avspark. Förhoppningsvis bjuds vi på en mycket underhållande match av hög kvalité !

Arsenal har inlett Premier league säsongen minst sagt starkt, två matcher spelade och hela 10 mål gjorda, imponerande !
Inför dagens match kommer dock inte the gunners passningsgeni Fabrégas till spel, detta kommer naturligtvis påverka matchbilden men förhoppningsvis inte för mycket. Arsenal kommer dock göra det tufft för united med den ryske tsaren Arshavins kvickhet och den tekniske Van persie.

Manchester United har inlett säsongen starkt om man bortser från den otippade skräll matchen mot Burnley, senast mot Wigan vann man med hela 5-0 och visade mästarklass. Många spelare har fått chansen att kliva fram i Ronaldos frånvaro, nyförvärvet Valencia men även portugisen Nani har vuxit in i rollen som ytter och bjöd på en underbar frispark senast. De röda djävlarnas mittfällt är dock inte i toppskick då Carrick lyser med sin frånvaro och Anderson inte fått allt för mycket speltid, man märker även att de gamla vetereranerna Scholes och Giggs börjar bli till åren.

Matchen kommer bli ytterst intressant och det finns många stora profiler i båda lagen att hålla ett extra öga på. Glöm för all del inte de båda managerna Arsene Wenger och Sir Alex Ferguson vid sidan av planen när det väl händer något.



Att hålla ett extra öga på i Arsenal: Andrei Arshavin, med sin kvickhet, teknik och smarta spelsinne.

Att hålla ett extra öga på i Manchester United:
Wayne Rooney, sånna här matcher brinner han för och kommer förhoppningsvis vara på sitt allra bästa spelhumör.


Matchen i dag skulle kunna gå hur som helst, vad som helst kan hända i fotboll.  Men hemmaplan för United och ett Arsenal utan sin Fabrégas då tror jag på en vinst för Man United.


Sebastian Hansson

Kommentarer
Postat av: Alexander

Tror att Arsenal tar det. Dom viker sig inte efter alla vinster.

2009-08-29 @ 13:23:46
Postat av: Reichen

Van persie hänger 0-1 sen gör Rooney 1-1 innan Arshavin avgör med 1-2 med 14 min kvar! ;D

2009-08-29 @ 14:11:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin Sport Sport Sport
RSS 2.0