JUST NU! Chelsea - Burnley

2009-08-29 @ 14:35:52
Efter 43 spelade matchminuter fortsätter Chelsea att pressa hemma på Stanford bridge, Burnley försvarar sig bra och med hjälp av sin målvakt Jensen står det fortfarande 0-0. Så som det ser ut nu kommer Chelsea fortsätta sin press och just nu väntar man bara på att målvakten Jensen ska göra ett misstag. Laget som har haft den bästa målchansen är Burnley och Paterson som hade det bästa läget,han kom ensam med målvakten efter en lysande pass från Fletcher.

Mål:
På stoptid i första halvlek serverar Drogba en pass till Anelka som gör matchens första mål 1-0 till London laget.

I minut 47 i andra halvlek, gör Lampard ett inlägg till tysken Ballack som enkelt nickar in 2-0 till Chelsea

Då var det dags igen Ashley Cole server en kanon i borte hörnet, minut 51 och 3-0. Assist: Lampard.
Slutord: De sista trettio minutrarna i andra halvlek var allmänt tråkiga, eftersom båda lagen visste vart de tre poängen skulle hamna.

Slutresultat: 3-0