Malta - Sverige ikväll!

2009-09-09 @ 12:48:28
Ikväll är det dags för nästa VM-kval match för det svenska landslaget. KL 18:30 börjar matchen och det bör bli en promenadseger för Sverige. Vi har mött Malta 7 gånger sedan 1972 och vunnit alla matcher med målskillnaden 41-2, senast det begav sig på Ullevi så vann sverige med 4-0 efter att ha ryckt upp sig från en medioker första halvlek.

Danmark möter även Albanien ikväll klockan 20:30 i en mycket svår bortamatch där Danmark mycket väl kan tappa poäng, det krävs att danmark spelar lika eller förlorar och då kan sverige förutsatt att vi gör många mål på Malta ikväll, besegra Danmark med 2 mål och sedan vinna mot Albanien hemma, så har vi en stor chans på första platsen.

Här är startelvan som Lars Lagerbäck ställer upp med. (förutsatt att han inte gör en sista minuten ändring ikväll.) Han ställer upp med samma elva som senast mot Ungern.

Andreas Isaksson

Mikael Nilsson
Olof Mellberg
Daniel Majstorovic
Behrang Safari

Rasmus Elm
Anders Svensson
Kim Källström
Samuel Holmén

Zlatan Ibrahimovic
Johan Elmander

 

3 svenska spelare får ta det lugnt i afton så de inte drar på sig en varning och blir avstängda mot Danmark, dessa är Olof Mellberg, Anders Svensson och Kim källström.


Skrivet av: Jonas Johannsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin Sport Sport Sport
RSS 2.0