La Liga igång igen !

2009-10-18 @ 01:10:16
La liga är igång igen och det är med besked ! Första plats innehavaren till fjärde plats innehavaren har spelat sina matcher idag. Det började med Deportivo La Coruna och Sevilla, trean och fyran i ligan. Följt av ett Real Madrid som tog emot Valladolid hemma på Santiago Bernabeu och senare gästade Barcelona Mestalla för spel mot ett halvbra Valencia.

Deportivo La Coruna - Sevilla
1-0


Ett möte mellan trean och fyran i La liga, en väldigt intressant match där det kunde gå hur som helst, men idag var Deportivo vassare och tog tre viktiga poäng, målet stod Rodríguez för i den 38:e minuten vilket gav dem en tredje plats i tabellen.


Real Madrid - Valladolid
4-2

Matchen bjöd på hela sex mål och en hel del läckerbitar, Raul svarade för två av dessa och blev ännu mer historisk med sin 711:e match i den vita tröjan. Higuain svarade för en delikat lobb över målvakten mycket kylligt, men det snyggaste målet bjöd Valladolid på signerat Nauzet Aleman på en välplacerad frispark stople in otagbart för Casillas.


Valencia - Barcelona 0-0

Matchen började minst sagt intressant, efter bara en minut spelad var Valencia vädigt nära att ta ledningen och kort därefter var det Barcelonas tur att svara med ett bra läge. Matchen fortsatte sedan i ett högt tempo med chanser från båda hållen, Valencia utan Villa och Barca utan Zlatan hela matchen. De lag som var snäppet vassare var Valencia, dock lyckades man inte få in en boll bakom Valdés.


I och med Barcas oavgjorda resultat visar det sig att La Liga inte kommer vara en "walk in the park" för något av de två storlagen då många kan utmana och ta poäng från dem, då Real vann tog man in lite mark på Barcelona och ligger nu bara en poäng efter med lika många matcher spelade. Det ska bli intressant att se hur det går för Barcelona när de Afrikanska mästerskapen börjar då man blir av med flera spelare från sin något tunna trupp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin Sport Sport Sport
RSS 2.0